Gymnastický závod přípravek 2023

Vážení rodiče,

srdečně Vás a Vaše děti zveme na Závod přípravek GYMPRA, který se koná v sobotu 24.06.2023 v tě­locvičně na Hostivaři. Závodu se může zúčastnit každý, kdo chodí k nám na přípravky (mladší i starší na Hostivaři i Strossmayerově náměstí). Tímto závodem bychom tak rádi ukončili uplynulý školní rok :)

  • Dítě je nutné oficiálně přihlásit prostřednictvím tohoto odkazu: 
  • Přihlášky probíhají do 16.6.2023.
  • Startovné: 200 Kč/dítě (bude se platit na místě, startovné bude použito na nákup medailí a cen pro všechny děti).
  • Účast je dobrovolná. Děti budou rozděleny do věkových kategorií dle ročníku narození. Každou skupinu bude mít na starosti jeden trenér, který s dětmi celý závod projde. Dívky závodí na přeskoku, kladině a prostných. Chlapci na prostných, kruzích a přeskoku. Jedná se o trojboj, body z jednotlivých nářadí se budou sčítat. Cenu obdrží každé dítě.
  • Přesný časový rozpis bude vytvořen až po obdržení všech přihlášek, tedy 17.06.2023­. Předběžně odhaduji začátek prezence závodníků na 7:30 hod, následovat bude rozcvičení, závod, vyhlášení, konec závodu přibližně okolo poledne. Vyhraďte si na závod prosím celé dopoledne, přesný časový rozpis budeme posílat v týdnu od 19.06.2023.

Po závodě cca od 14:00 následuje Dětský den GYMPRA. Pro děti budou připraveny sportovní i vědomostní hry, soutěže, workshopy, tvoření a plno dalších aktivit. Děti budou plnit úkoly na jednotlivých stanovištích, ti nejaktivnější budou odměněni :)

Dětský den je určeny všem dětem bez ohledu na věk a na to zda navštěvuji naše kurzy. 

  • Případné dotazy k závodu: Pája Rampouchová – 722009552

naši partneři:

za podpory: